Si kryhet transplanti i flokëve të pa rruar?

serpil asam hair 3

Sot aplikohen metoda të ndryshme të mbjelljes së flokëve. Çdo metodë e aplikuar jep rezultate të suksesshme nëse bëhet siç duhet. Meqenëse struktura e flokëve të secilit pacient dhe pritshmëritë nga transplantimi i flokëve janë të ndryshme, metodat që do të aplikohen ndryshojnë. Jo çdo metodë është zgjedhja e duhur për çdo pacient. Për këtë […]

Gjërat që duhen marrë parasysh pas transplantit të flokëve

hair transplant serpil asam 19

Transplantimi i flokëve është procesi i vendosjes së folikulave të flokëve të marra nga zona e dhurimit në kanalet që hapen në zonën tullac për gratë me probleme me rënien e flokëve dhe tullacën. Falë transplantit të flokëve u jepet një zgjidhje e përhershme atyre që kanë probleme me tullacën. Falë teknologjisë në zhvillim, transplantimi […]

Cilët janë faktorët që ndikojnë në rënien e flokëve?

hair 6 scaled 1

Humbja e 50-100 qimeve në ditë konsiderohet normale. Megjithatë, kur derdhja e kalon këtë numër, kur i tërhiqni flokët lehtë, do të thotë se shkalla e rënies së flokëve është rritur kur 4-5 ose më shumë fije flokësh vijnë në dorë. Tek meshkujt, nga ana tjetër, ka regres në vijën e përparme të flokëve, hapje […]

Tek kush mund të aplikohet transplanti i flokëve?

hair transplant serpil asam 1

Rënia e flokëve dhe tullacia është një problem i zakonshëm për shumë burra dhe gra në mbarë botën. Flokët rrallohen me kalimin e kohës për arsye të ndryshme dhe bien plotësisht. Transplantimi i flokëve İstanbul Flokët kanë një fazë të caktuar zhvillimi. Flokët që përfundojnë fazën bien me kalimin e kohës. Megjithatë, rënia e flokëve […]

Pse Turqia është vendi më i popullarizuar i transplantit të flokëve

sa hair 4

Transplantimi i flokëve është një metodë trajtimi që aplikohet prej shumë vitesh dhe ofron një zgjidhje të përhershme për tullacinë. Falë mjekësisë dhe teknologjisë në zhvillim sot, përqindjet e suksesit të transplantimit të flokëve janë shumë të larta. Problemi i rënies së flokëve, i cili është një problem i zakonshëm i grave dhe burrave, tashmë […]

Çfarë është transplantimi i flokëve në gjumë (Sedo-Anelgesia)?

serpilasam hair transplant 2

Gjëja e parë në mendjen e pacientëve që duan të bëjnë transplant flokësh është nëse do të ndjejnë dhimbje gjatë operacionit. Në përgjithësi, anestezia lokale aplikohet në të gjitha transplantet e flokëve, kështu që pacientët nuk ndjejnë dhimbje gjatë operacionit. Megjithatë, disa pacientë janë të frikësuar dhe të shqetësuar për operacionet kirurgjikale, edhe nëse ato […]

Cilat janë avantazhet e transplantit të flokëve?

serpil asam hair 1

Metodat e mbjelljes së flokëve, të cilat aplikohen prej shumë vitesh dhe ofrojnë zgjidhje të përhershme për tullacën, kanë shumë përparësi. Ju mund të keni flokë të përhershëm dhe natyralë si rezultat i procedurave të mbjelljes së flokëve që rrisin vetëbesimin dhe lumturinë, veçanërisht për gratë dhe burrat që janë estetikisht të pakënaqur për shkak […]

Cilat janë shkaqet kryesore të rënies së flokëve?

hair transplant serpil asam 19

Një fije floku e shëndetshme ka një cikël jetësor mesatar prej 4 deri në 6 vjet. Ky proces përparon në formën e rritjes, ndalimit dhe derdhjes. Faza e rritjes është faza më e gjatë për flokët dhe flokët rriten me 1 cm çdo muaj. Në fazën tjetër, flokët fillojnë të pushojnë, pas një faze pauze […]

Pse transplantimi i flokëve është më i favorshëm në Turqi?

hair transplant serpil asam 16

Operacionet e transplantimit të flokëve kryhen në shumë vende të botës. Megjithatë, disa vende përmenden më shpesh në sektorin e mbjelljes së flokëve. Turqia është vendi më i popullarizuar në fushën e transplantit të flokëve. Shkalla e suksesit të të gjitha operacioneve të mbjelljes së flokëve të kryera brenda kufijve të vendit është shumë e […]

Çfarë duhet bërë pas transplantimit të flokëve?

serpilasam hair transplant 3

Rimëkëmbja dhe marrja e rezultateve të qarta pas transplantimit të flokëve është një proces i gjatë. Pacientët duhet të jenë të durueshëm dhe të kujdesshëm në këtë proces. Ka shumë faktorë që ndikojnë në suksesin e transplantimit të flokëve. Megjithatë, në mënyrë që rezultati i një operacioni të suksesshëm të jetë i suksesshëm, është shumë […]