Operacionet e transplantimit të flokëve kryhen në shumë vende të botës. Megjithatë, disa vende përmenden më shpesh në sektorin e mbjelljes së flokëve. Turqia është vendi më i popullarizuar në fushën e transplantit të flokëve. Shkalla e suksesit të të gjitha operacioneve të mbjelljes së flokëve të kryera brenda kufijve të vendit është shumë e lartë. Qendrat e mbjelljes së flokëve ka në shumë qytete të Turqisë si Stamboll, Ankara, Izmir, Bursa, Antalia dhe Sivas. Këto qendra të mbjelljes së flokëve janë të pajisura mirë dhe kanë një cilësi shërbimi të nivelit të lartë. Qendrat e transplantit të flokëve në Stamboll janë shtëpia e klinikave më të shquara të mbjelljes së flokëve me cilësinë e shërbimit dhe shkallën e suksesit.

Pse Turqia është një vend popullor për transplantin e flokëve ?

Turqia është ndër vendet më të mira në fushën e turizmit shëndetësor. Turqia, e cila ka mjekë shumë të suksesshëm që punojnë në të gjithë vendin, është lider botëror veçanërisht në fushën e transplantit të flokëve. Si rezultat i operacioneve të kryera sipas standardeve shëndetësore botërore, shumë pacientë rifitojnë shëndetin e tyre. Falë konceptit të tij të shërbimit shëndetësor universal, ai është bërë vendi më i popullarizuar në turizmin shëndetësor. Turqia, e cila ofron cilësi të nivelit të lartë të shërbimit për vizitorët vendas dhe të huaj për transplantin e flokëve, siguron që vizitorët të largohen të lumtur.

Ndërsa Turqia ofron një shërbim kaq cilësor dhe të suksesshëm, është ndër avantazhet e saj më të habitshme se ka çmime më të përballueshme në krahasim me shumë vende evropiane dhe aziatike. Falë politikës së saj të çmimeve të përballueshme, Turqia ofron një zgjidhje të përhershme dhe natyrale për ata që përjetojnë rënie të flokëve dhe tullac.

Pse është më i favorshëm transplantimi i flokëve në Turqi ?

Operacionet e mbjelljes së flokëve, të cilat prej shumë vitesh aplikohen për një zgjidhje të përhershme të tullacisë, aplikohen prej vitesh në Turqi. Gjatë viteve të fundit, mijëra njerëz kanë vizituar Turqinë për transplantin e flokëve . Me preferencën e pacientëve nga jashtë dhe brenda Turqisë, përvoja dhe shkathtësia e mjekëve kujdestar është rritur me kalimin e kohës. Me përvojën në rritje, shkalla e suksesit të operacioneve të transplantimit të flokëve është rritur shumë.

Shkalla e suksesit është aq e lartë sa Turqia preferohet çdo ditë e më shumë për mbjelljen e flokëve. Vizitorët nga shumë kontinente si Evropa, Amerika, Afrika e Veriut dhe Azia preferojnë Turqinë për transplantin e flokëve.

Qendra e Transplantit të Flokëve në Turqi me çmime të përballueshme dhe me cilësi të lartë ?

Turqia tërheq vëmendjen me politikën e saj të çmimeve të përballueshme në fushën e mbjelljes së flokëve. Por mos lejoni që kjo t’ju mashtrojë. Edhe pse çmimet janë kaq të përballueshme, cilësia e shërbimit është mjaft e lartë. Në fillim, perceptimi i njerëzve është se cilësia është e ulët për shkak të çmimit të lirë. Megjithatë, kjo nuk vlen për Turqinë. Mjekët që punojnë në Turqi janë specialistë shumë të talentuar që kanë bërë emër në mbarë botën, veçanërisht në fushën e transplantit të flokëve. Falë përvojës së tyre dhe aftësive të duarve, përqindjet e suksesit të të gjitha operacioneve të mbjelljes së flokëve janë rreth 90-95%. Mjekët që punojnë në fushën e transplantimit të flokëve kontribuojnë në zhvillimin e sektorit të transplantimit të flokëve. Si rezultat i hulumtimeve dhe studimeve janë zhvilluar metoda dhe pajisje të reja dhe suksesi i tyre është vërtetuar në mbarë botën. Mjekët turq përmenden shpesh në shumë revista të famshme që trajtojnë të gjitha detajet e sektorit.

Turqia është një nga vendet e pakta në botë që ofron të gjitha shërbimet shëndetësore pa pagesë për qytetarët e saj. Falë këtij avantazhi janë krijuar spitale shumë gjithëpërfshirëse në të gjitha krahinat e vendit dhe janë trajnuar mijëra mjekë. Qendrat e transplantit të flokëve ofrojnë gjithashtu shërbim aktiv në të gjitha qytetet e vendit.

Përvoja e avantazheve të mjekëve të transplantit të flokëve në Turqi

Sistemi arsimor në Turqi është falas për të gjithë qytetarët e vendit. Shkalla e shkrim-leximit në vend është e lartë dhe cilësia arsimore e universiteteve është në standardet botërore. Çdo vit qindra mjekë të talentuar diplomohen në fakultetet e mjekësisë dhe bëjnë punë të suksesshme në sektorin e shëndetësisë. Çdo vit, 390,000 njerëz në mbarë botën mbarojnë shkollën e mjekësisë. Në Turqi, nga ana tjetër, në fakultetet e mjekësisë studiojnë 150 mijë studentë dhe numri i mjekëve për frymë është shumë i lartë në krahasim me vendet e tjera. Të kesh mësues të vlefshëm përballë tyre është një avantazh i madh në fushën e përvojës dhe arsimit të aplikuar. Për shkak të faktit se në kohë janë kryer mijëra operacione të mbjelljes së flokëve, mjekët që punojnë në këtë fushë kanë fituar përvojë dhe shkathtësi.

A është i mundur transplanti i lirë i flokëve në Turqi ?

Turqia është ndër vendet më të përfolura në fushën e kirurgjisë estetike në mbarë botën. Vendi, i cili është shumë i suksesshëm në operacionet estetike përveç transplantit të flokëve, pret çdo vit vizitorë nga e gjithë bota.

Ka shumë kritere për faktin se operacionet e mbjelljes së flokëve, të cilat janë një nga çështjet më të spikatura, janë shumë të përballueshme në Turqi. Arsyeja kryesore pse çmimet e mbjelljes së flokëve janë të përballueshme është se lira turke është e favorshme ndaj monedhave si dollari, euro dhe sterlina për shkak të diferencës së kursit të këmbimit. Në çdo vend evropian, ju mund të kryeni procedurën e mbjelljes së flokëve duke paguar mijëra euro për gjysmën e çmimit të së njëjtës cilësi. Mund ta bëni në Kiye.

Pse transplantimi i flokëve është më i lirë në Turqi se në vendet evropiane ?

Një nga arsyet pse operacionet e mbjelljes së flokëve janë më të përballueshme në Turqi sesa në vendet evropiane është kostoja e përballueshme e jetesës. Lira turke është në një pozicion më të favorshëm krahasuar me dollarin, euron dhe sterlinën. Për të dhënë një shembull, një pacient që dëshiron të bëjë një transplant flokësh në SHBA duhet ta kryejë procedurën duke shpenzuar në dollarë. Megjithatë, kur dëshiron të bëjë të njëjtin transplant flokësh në Turqi, ai paguan në lira turke, monedha e tij është më e vlefshme për shkak të diferencës së kursit të këmbimit dhe mund të bëjë një transplant flokësh duke paguar më pak. Për shembull, transplantimi i flokëve, i cili bëhet për 10 mijë dollarë në vendin e vet, mund të bëhet në Turqi për gjysmën e çmimit.

Cilët janë faktorët që përcaktojnë çmimet e transplantit të flokëve ?

Janë disa faktorë që merren parasysh gjatë përcaktimit të çmimeve të transplantit të flokëve në mbarë botën. Këta faktorë mund të ndryshojnë në çdo vend ose në çdo qendër të transplantit të flokëve. Disa kritere që përcaktojnë çmimet e mbjelljes së flokëve janë;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *