Rishikimet e hartave të Google

Ediss C.
Ediss C.
Read More
Ekipi shumë i sjellshëm dhe profesional. Kontaktova me një klinikë dhe pata trajtimin më të mirë, duke filluar nga personi kontaktues i cili më dha të gjithë informacionin që më duhej për të marrë vendimin tim, pastaj hoteli, transporti, klinika, stafi i gjithë shërbimi ishte shumë cilësor. Unë rekomandoj shumë këtë institucion serioz dhe shumë mikpritës. E shkrova këtë përmbledhje pas 3 muajsh ndërhyrje dhe tashmë jam shumë i kënaqur.
GE
GE
Read More
Shumë i kënaqur me të gjithë procedurën dhe shumë i sjellshëm personal! Mezi pres rezultatin përfundimtar. Unë mund të rekomandoj vetëm klinikën! TOP 👍
Millovan Bogisiç
Millovan Bogisiç
Read More
Ekipi shumë i sjellshëm dhe profesional, organizim i mirë hotelerie dhe transporti. Unë jam shumë i kënaqur.
Marko Tomiçiq
Marko Tomiçiq
Read More
Ky popull është shumë profesionist, shumë i sjellshëm dhe i sugjeroj të gjithëve të vijnë këtu për ta vizituar!
IMED MIDOUNI
IMED MIDOUNI
Read More
Me shumë kënaqësi dhe sinqeritet të pandërprerë ndaj me ju dëshminë time pas transplantimit të suksesshëm të flokëve dhe si është. Në të vërtetë, u desh shumë kohë për të vendosur, duke kryqëzuar informacionin e mbledhur ose nga njohuritë ose opinionet e shpërndara në rrjetet sociale. Dhe kontaktova me nje klinike, dhe kam surprizen me te bukur, kontakti eshte nje punonjes i klinikes qe flet perfekt frengjisht 🙏 Ne folëm, në fakt ajo më dha të gjitha informacionet që më duheshin për të marrë vendimin tim. Shumë e përkushtuar ndaj etikës, transparencës së informacionit të dhënë për transplantin, prandaj shumë efektive. Sa u binda, shkova!

Kontaktoni Forma

Shikoni videot tona të intervistave

cropped serpil asam hair clinic
Play Video
cropped serpil asam hair clinic
Play Video
serpil asam hair clinic
Play Video
serpil asam hair clinic
Play Video
cropped serpil asam hair clinic
Play Video
serpil asam hair clinic
Play Video
serpil asam hair clinic
Play Video
cropped serpil asam hair clinic
Play Video
cropped serpil asam hair clinic
Play Video
cropped serpil asam hair clinic
Play Video

Rreth Nesh

Në klinikat dhe spitalet tona me standarde të cilësisë së lartë, me ekipet tona profesionale të operacionit, stafin e konsulentëve/përkthyesve shëndetësorë që punojnë me një mirëkuptim të shkëlqyer të shërbimit; Ne realizojmë rezultatet më të natyrshme dhe të suksesshme me objektivin e kënaqësisë 100%.

Në përputhje me këtë qëllim
*Kemi një staf mjekësh, specialistësh, teknikësh dhe konsulentësh pacientësh me përvojë 10-25 vjeçare.
*Ne kryejmë operacione të suksesshme në klinika dhe spitale private të pajisura me teknologjinë më të fundit dhe shumë sterile.
*Do të merrni pamjen natyrale më të përshtatshme për ju.
*Përkthyesi ynë privat do t’ju shoqërojë nga momenti i mbërritjes në vendin tonë deri në momentin e kthimit në vendin tuaj. Do të ndiheni sikur jeni në vendin tuaj gjatë gjithë procesit.
*Ne ofrojmë shërbime konsulence shëndetësore gjatë gjithë jetës.

serpil asam

Rreth transplantit të flokëve?

hair transplant sa 3

Transplantimi i flokëve është një zgjidhje e natyrshme dhe e përhershme për problemin e rrallimit dhe tullacisë tek njerëzit që përjetojnë rënie ose rënie të flokëve. Procesi i transferimit të farës së rrënjës së flokëve në zonën ku folikuli i flokëve nuk është aktiv, shfaqet tullaciteti ose rrallimi me metoda mikrokirurgjikale quhet transplantim i flokëve. Transplantimi i flokëve planifikohet individualisht dhe farat e folikulave të flokëve merren nga zona që janë rezistente ndaj rënies, si p.sh. zverku, dhe folikulat e flokëve transplantohen me metoda të ndryshme nga personi dhe ekipi i tij që rriten në zonën me tullac ose të rrallë. Me këtë aplikacion synohet të keni flokë të përhershëm dhe të shëndetshëm sikur të mos ju kenë humbur kurrë flokët, si në aspektin mjekësor ashtu edhe në atë estetik.

Transplantimi i flokeve

Transplantimi i flokëve DHI quhet implant direkt i flokëve. Preferohet sepse është më komode se metodat e tjera të mbjelljes së flokëve.

Stilolapsi mjekësor Choi është një pajisje mjekësore shumë e hollë dhe me majë, e cila, falë strukturës së saj të veçantë, folikulat e flokëve do të vendosen në stilolapsin mjekësor choi, më pas do të transplantohen duke shtypur zonën e veçantë pas saj në të njëjtën mënyrë, pa bërë asnjë prerje.

Transplantimi i flokëve të pa rruar është një metodë e transplantimit të flokëve që kryhet duke rruar vetëm zonën e dhuruesit pa rruar pjesën e përparme, anësore dhe të pasme të flokëve ose të gjithë zonën me qime të kokës.

  • Duke qenë se nuk ka qepje gjatë operacionit, nuk ka rrezik për dhëmbje më pas.
  • Nuk ka dhimbje gjatë procedurës dhe faza e rikuperimit është më e shkurtër se metodat e tjera.
  • Pas operacionit, duke filluar nga muaji i 6-të, flokët fillojnë të duken mirë vizualisht.
  • Zgjidhja e përhershme arrihet brenda 12 deri në 18 muaj pas operacionit.
  • Transplantimi i flokëve Fue është një zgjidhje e përhershme për rënien dhe tullacitetin, veçanërisht pasi është bërë nga farat e folikulave të flokëve të shëndetshëm në zonën e zverkut.

Është e mundur të arrihen rezultate të përhershme me metodën e transplantimit të flokëve me safir për rënien dhe rrallimin e flokëve të shkaktuar si nga faktorë gjenetikë ashtu edhe nga faktorë mjedisorë tek burrat dhe gratë që nga e kaluara e deri më sot.

transplant flokësh safir; Është një teknikë e transplantimit të flokëve duke përdorur tehe me majë safiri të përdorura së bashku me metodën fue. Falë këtyre teheve të safirit të përdorur, duke qenë se kanalet e hapura janë më minimale, shërimi është më i shpejtë me të njëjtin ritëm.

Rreth rinoplastikës?

rhinoplasty sa 2

Rinoplastika është emri i përgjithshëm që u jepet të gjitha procedurave që kryhen për të ndryshuar formën e hundës. Njerëzit mund të dëshirojnë të bëjnë rinoplastikë për arsye të ndryshme. Rinoplastika mund të kryhet për të korrigjuar defektin e lindjes, për të riparuar deformimet ose për të përmirësuar pamjen fizike të hundës. Rinoplastika kryhet gjithashtu për të lehtësuar frymëmarrjen. Në disa raste, mund të ketë dëmtim të shikimit dhe funksional. Para estetikës duhet kuptuar mirë struktura e hundës. Ka kockë në pjesën e sipërme të hundës dhe kërc në pjesën e poshtme. Hunda është e mbuluar me lëkurë dhe ka një funksion të rëndësishëm për sistemin e frymëmarrjes.

Rinoplastika

Gjatë rinoplastikës, mjeku mund të ndryshojë si kockën, indin kërc dhe shtresën e lëkurës. Vetëm njëra prej tyre mund të ndryshohet. Është e rëndësishme të jeni në kontakt me pacientin dhe të kuptoni pritshmëritë e tij kur planifikoni për rinoplastikë. Është e nevojshme të keni informacion të qartë për lëkurën e pacientit dhe atë që individi dëshiron të ndryshojë. Mjeku përcakton nëse pacienti është i përshtatshëm për rinoplastikë. Duhet të bëhet një plan i personalizuar për pacientin. Të gjitha operacionet e mëdha sjellin disa rreziqe, siç është operacioni i hundës. Është e nevojshme të pranohet ekzistenca e gjakderdhjes, reagimi negativ ndaj anestezisë dhe rreziqet e infeksionit në rinoplastikë. Megjithatë, është e nevojshme të dini se ka rreziqe të ndryshme kur bëhet fjalë për rinoplastikën.

Rreziqet pas rinoplastikës përfshijnë vështirësi në frymëmarrje, një hundë të pabarabartë, dhimbje, njollë, ënjtje të përhershme, dhëmbëza dhe një mpirje të përhershme brenda dhe rreth hundës. Në një rast të tillë, pacienti mund të ketë nevojë për ndërhyrje kirurgjikale shtesë. Para operacionit, pacientët informohen për rreziqet e mundshme nga kirurgu i hundës. Intervista mes mjekut dhe pacientit përpara planifikimit të rinoplastikës është shumë e rëndësishme në këtë drejtim. Gjatë intervistës, është e nevojshme të merren informacione për historinë mjekësore të pacientit. Është e rëndësishme të kuptohet se cili është qëllimi i pacientit. Pacienti duhet t'i shpjegojë qartë, qartë dhe sinqerisht mjekut pritjet e tij/saj. Mjeku gjithashtu duhet të informojë pacientin se çfarë mund të arrijë pas operacionit.

Para rinoplastikës, mjeku kërkon analiza të ndryshme gjaku nga pacienti. Përveç analizave laboratorike, duhet bërë edhe ekzaminim fizik. Para rinoplastikës duhet të ekzaminohen tiparet e fytyrës dhe pjesa e brendshme dhe e jashtme e hundës. Falë këtij rishikimi, do të kuptohet se çfarë ndryshimesh duhen bërë. Ekzaminimi fizik është veçanërisht i rëndësishëm për të kuptuar efektet në frymëmarrje. Mjeku mund të bëjë një fotografi të hundës së pacientit përpara operacionit. Në këtë mënyrë nga kompjuteri mund të merret ndihma e nevojshme se çfarë pamjeje duhet të pritet në përfundim të operacionit, përmes fotografisë. Kirurgu i hundës do ta përdorë këtë foto edhe për para dhe pas. Këto foto janë të rëndësishme për rishikime dhe referenca afatgjata.

Është e rëndësishme të shmangni medikamentet për të paktën dy javë para operacionit. Përdorimi i barnave mund të çojë në rritje të gjakderdhjes. Duhet të përdoren vetëm barnat e rekomanduara nga mjeku hundë. Ju gjithashtu duhet të shmangni ilaçet bimore, suplementet dhe mjetet juridike natyrale. Nëse pini duhan, ndaloni pirjen e duhanit. Kur pini duhan, ju ngadalësoni procesin e shërimit pas operacionit. Gjithashtu rrit mundësinë e infektimit.

Nuk ka faza të njëpasnjëshme gjatë rinoplastikës. Personalizimi duhet të bëhet në përputhje me qëllimet e pacientit dhe anatominë unike. Sa më kompleks të jetë operacioni, aq më i përshtatshëm duhet të përcaktohet lloji i anestezisë. Mund të kërkohet anestezi e përgjithshme ose anestezi lokale me qetësim. Ky vendim do të merret tashmë nga mjeku para operacionit. Anestezia lokale me qetësim zakonisht përdoret gjatë trajtimit ambulator dhe mbulon një pjesë të caktuar të trupit. Para operacionit, ekipi i kujdesit shëndetësor injekton një qetësues dhimbjeje në indin e hundës dhe zona qetësohet. Ky ilaç nuk e bën personin të përgjumur, por personi mund të bëhet i përgjumur. Në anestezi të përgjithshme, ilaçi merret nga vena përmes linjës IV. Ky anestezi prek të gjithë trupin dhe pacienti nuk do të jetë i vetëdijshëm gjatë operacionit. Nëse do të përdoret anestezi e përgjithshme, kërkohet gjithashtu një tub frymëmarrjeje.

Veshjet e brendshme qëndrojnë në vend deri në 7 ditë pas rinoplastikës. Ndërkohë, mjeku mund të aplikojë shirit me shirit për të ofruar mbështetje dhe mbrojtje. Shiriti qëndron në vend deri në një javë. Pacienti duhet të pushojë në shtrat me kokën lart për të reduktuar ënjtjet dhe gjakderdhjet e mundshme pas operacionit. Pacienti mund të flejë me 2 deri në 4 jastëkë. Mund të shfaqet ënjtje në hundë. Prandaj, pacienti mund të ankohet për kongjestion nazal pas operacionit. Pas operacionit, gjaku zakonisht grumbullohet me mukus vazhdon të rrjedhë. Nën hundë vendoset garzë e vogël për të thithur kullimin. Megjithatë, kjo jastëk nuk duhet të jetë aspak e ngushtë. Kirurgu do të informojë pacientin për masat paraprake që duhen marrë për të minimizuar ënjtjen dhe gjakderdhjen.

Gjëja e parë që duhet marrë parasysh pas rinoplastikës është shmangia e aktiviteteve të vështira si vrapimi dhe gjimnastika. Kur ka një fashë në hundë, është padyshim e papërshtatshme të bëni një banjë ku uji rrjedh nga lart dhe të fryni hundën. Hunda nuk duhet të fryhet. Për të parandaluar kapsllëkun, njerëzit duhet të konsumojnë fruta dhe perime të pasura me fibra. Përveç kësaj, nuk duhet të bëhen shprehje të tepërta të fytyrës. Është e nevojshme të jeni të ngadalshëm gjatë larjes në mënyrë që buzët e sipërme të lëvizin më pak. Përsëri, është e rëndësishme të zgjidhni rroba të tilla si këmisha që hapen nga përpara në mënyrë që të mos sforconi hundën. Syzet e diellit nuk duhet të qëndrojnë në hundë për të paktën 4 javë pas operacionit. Kur njerëzit dalin jashtë, ata mund të përdorin kremra kundër diellit me një faktor të paktën 30. Ekspozimi i tepërt në diell mund të shkaktojë njollë të përhershme të lëkurës së hundës.

Simptomat e ënjtjes dhe ndryshimit të ngjyrës së qepallave mund të shfaqen pas operacionit në hundë. Kjo situatë konsiderohet normale dhe këto probleme zhduken mesatarisht pas 2 javësh. Zakonisht duhet më shumë kohë që ënjtja e hundës të ulet. Është e nevojshme t'i kushtohet vëmendje ushqyerjes pas rinoplastikës. Natriumi duhet shmangur dhe ënjtja e hundës duhet të reduktohet. Është e dobishme të merrni një javë pushim nga puna dhe shkolla pas operacionit.

Cilat janë rezultatet e rinoplastikës?

Rezultatet e rinoplastikës i lejojnë personit të arrijë pamjen e dëshiruar kur operacioni është i suksesshëm. Është e nevojshme të dihet se operacionet rinoplastike janë sfiduese. Hunda është në mes të fytyrës dhe është në formë të përzier, ndaj nuk duhet pritur që operacionet t’i përfundojë lehtë. Edhe prekjet e thjeshta gjatë operacionit japin rezultate të shkëlqyera. Megjithatë, nuk duhet harruar se marzhi i gabimit është i lartë për ndryshime të vogla. Nuk duhet harruar se hunda do të vazhdojë të ndryshojë pas operacionit. Kjo vlen për pjesën tjetër të trupit. Përgjigja në pyetjen se kur hunda do të arrijë formën e dëshiruar pas operacionit nuk mund të jepet lehtë. Kjo periudhë mund të jetë e ndryshme për çdo pacient. Mund të jetë një proces i gjatë që hunda të bëhet ajo e dëshiruara. Personi duhet të jetë në gjendje ta përballojë këtë proces. Pacientët nuk kanë probleme me ënjtje brenda një viti pas operacionit. Megjithatë, në disa raste të rinoplastikës, mund të ketë situata ku njerëzit duhet të operohen përsëri. Në këtë rast, duhet të preferohen mjekë me përvojë dhe njohuri.

Blog

Informacioni i Kontaktit

Ne do t'ju thërrasim

info@serpilasamhairclinic.com

+90541 903 60 75

Adresë

İçerenköy, Üsküdar-İçerenköy Cd. Nr: 8, 34752
Ataşehir/Stamboll