Ju keni vendosur të bëni një transplant flokësh, por unë kam shumë pyetje në mendjen tuaj! Ky artikull do të jetë për ju, sepse ne kemi përgatitur për ju hap pas hapi se çfarë duhet t’i kushtoni vëmendje pas transplantimit të flokëve dhe këtij procesi shërimi. Në artikullin tonë ku do të gjeni përgjigje për të gjitha pyetjet që ju vijnë në mendje, mund të gjeni përgjigjen se çfarë do të përjetoni pas transplantimit të flokëve dhe kur do të keni flokë të përhershëm të shëndetshëm.

Çfarë duhet të kihet parasysh pas transplantimit të flokëve?

Janë disa pika që duhet t’i kushtoni vëmendje pas operacionit të mbjelljes së flokëve. Vëmendja ndaj këtyre pikave ndikon drejtpërdrejt në shkallën e suksesit të procedurës së aplikuar. Nëse e dini se çfarë duhet apo nuk duhet të bëni, flokët tuaj të transplantuar do të bëhen më të shëndetshëm. Çfarë duhet t’i kushtoni vëmendje pas operacionit të mbjelljes së flokëve;

3 ditët e para pas transplantit të flokëve

Procesi më i vështirë pas operacionit të mbjelljes së flokëve është 3 ditët e para. Ka disa pika që duhet të keni kujdes në këtë fazë. Çfarë ndodh në 3 ditët e para pas transplantimit të flokëve;

Çfarë duhet bërë në javën e parë pas transplantimit të flokëve ?

Java e parë pas operacionit të mbjelljes së flokëve është më komode se ditët e para. Nëse ndjehet dhimbje, kjo zvogëlohet shumë. Çfarë do të ndodhë në javën e parë pas transplantimit të flokëve dhe çfarë duhet të merret parasysh;

15 D Pas Transplantit të Flokëve Procesi i Celebrity

Dita e 15-të pas operacionit të mbjelljes së flokëve është një proces më i lehtë. Pas këtij procesi, ndalesat ulen dhe fillon relaksimi. Çfarë ndodh në periudhën 15-ditore pas mbjelljes së flokëve dhe çfarë kërkon vëmendje janë;

Si të kujdesemi pas transplantimit të flokëve ?

Një nga fazat më të rëndësishme pas transplantimit të flokëve është kujdesi për flokët. Kujdesi për flokët që do të aplikoni ndikon drejtpërdrejt në flokët e rinj që do të rriten. Edhe pse ky kujdes i flokëve është një fazë që ka nevojë për vëmendje gjatë gjithë jetës, gjërat për të cilat do të flasim janë ato që duhet t’i kushtoni patjetër vëmendje në 1 vitin e parë. Kujdesi që duhet bërë pas mbjelljes së flokëve është;

Kur dalin flokët e transplantuar ?

Marrja e rezultateve pas operacionit të mbjelljes së flokëve është një proces i gjatë. Nëse jeni të durueshëm dhe të kujdesshëm gjatë këtij procesi, mund të keni flokë të shëndetshëm të përhershëm.

Në muajin e 4-të pas mbjelljes së flokëve, flokët bien me efektin e rënies së shokut dhe pas muajit të 6-të, flokët e derdhur fillojnë të rriten sërish.

Duhen 12 deri në 18 muaj për të arritur rezultate të përhershme pas operacionit të mbjelljes së flokëve. Kjo periudhë mund të jetë më e shkurtër ose më e gjatë në disa pacientë. Kjo varet tërësisht nga ju. Të silleni me kujdes gjatë gjithë procesit, të hani rregullisht, të kujdeseni plotësisht për flokët, të mos konsumoni cigare dhe alkool do t’ju lejojë të arrini rezultatin më shpejt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Form

Kontaktoni Forma