Transplanti i flokeve

Çështja më e hulumtuar nga ata që duan të bëjnë transplant flokësh është ajo që i pret pas procedurës së mbjelljes së flokëve. Ne kemi përgatitur për ju procesin pas operacionit të mbjelljes së flokëve me të gjitha detajet si dita, java dhe muaji. Është shumë e rëndësishme që ju t’i kaloni këto procese me kujdes për përfundimin e procesit të transplantimit të flokëve dhe për të arritur flokët e dëshiruar natyralë, të shkurre dhe të përhershëm. Zbatimi i gjithçkaje të sugjeruar gjatë procesit të shërimit do të ndihmojë që farat e mbjella të rrënjëve të flokëve të ngjiten dhe të rriten shëndetshëm. Edhe pse në fillim mund të duket si një proces i vështirë, nëse tregoheni të durueshëm dhe të kujdesshëm pasi keni kaluar disa faza, do ta kaloni këtë proces të qetë. Procesi dhe të gjitha detajet që ju presin pas transplantimit të flokëve…

Gjërat që duhen marrë parasysh në 3 ditët e para pas transplantimit të flokëve

Procesi më kritik pas operacionit të mbjelljes së flokëve është 3 ditët e para. Në këtë fazë, ka pika që duhet t’i kushtoni vëmendje. Në tre ditët e para, çdo çështje që i kushtoni vëmendje do t’ju kthehet si flokë të shëndetshëm dhe të përhershëm. Procesi i parë 3-ditor është ngjitja dhe bashkimi i farave të folikulit të flokëve në operacionin e mbjelljes së flokëve. Prandaj, kujdesi në këtë fazë do të lehtësojë ngjitjen e folikulave të flokëve. Kjo fazë quhet periudha e pushimit. Gjërat që duhen marrë parasysh në 3 ditët e para:

Gjërat që duhen marrë parasysh në ditët e 4-ta dhe të 15-ta pas transplantimit të flokëve

Pas operacionit të mbjelljes së flokëve, njëfarë lehtësimi fillon nga dita e 4-të. Ka pika të rëndësishme që do të vazhdoni t’u kushtoni vëmendje në këtë proces. Në ditën e 4-të dhe të 15-të pas mbjelljes së flokëve, gjërat që duhen marrë parasysh dhe procesi që duhet të përjetohet;

Gjërat që duhen marrë parasysh në ditët e 16-ta dhe të 30-ta pas transplantimit të flokëve

Në ditën e 16-të, kur i keni mbijetuar procesit më të dhimbshëm dhe më të vështirë të operacionit të mbjelljes së flokëve, vështirësitë e përjetuara në 15 ditët e para fillojnë të lehtësohen. Megjithatë, duhet të vazhdoni të jeni të kujdesshëm gjatë këtij procesi. Ja cilat janë gjërat që duhet t’i kushtoni vëmendje në ditën e 16-të dhe të 30-të pas operacionit të mbjelljes së flokëve;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *