Pse duhet të bëhet transplanti i flokëve në Turqi?

Numri i njerëzve që duan të bëjnë operacione të mbjelljes së flokëve në mbarë botën po rritet dita ditës. Aplikimi i parë i suksesshëm i transplantit të flokëve, provat e para të të cilit filluan në Japoni, u krye në Amerikë në vitin 1952. Pas kësaj date, ai vazhdoi të zhvillohej dhe filloi të aplikohej në të gjitha fushat e botës. Nga ana tjetër, Turqia është kthyer në një nga vendet që ka bërë që emri i saj të dëgjohet shpesh në botë në 20 vitet e fundit. Çdo operacion i mbjelljes së flokëve në të gjithë vendin është i suksesshëm falë mjekëve ekspertë në fushat e tyre. Turqia zhvillon metoda të reja që do të jenë referencë për botën, veçanërisht në fushën e mbjelljes së flokëve dhe jep një kontribut të madh në sektorin e transplantit të flokëve. Qendrat e transplantit të flokëve kryejnë operacione të suksesshme në shumë qytete si Ankara, Izmir dhe Antalia, veçanërisht në Stamboll. Falë teknologjisë së avancuar dhe mjekëve ekspertë në Turqi, Turqia ka zënë vendin e parë ndër vendet më të preferuara në fushën e transplantit të flokëve.

Cilat janë avantazhet e një transplanti flokësh në Turqi?

Disa nga arsyet pse Turqia është një nga vendet më të preferuara për operacionet e mbjelljes së flokëve janë;

Politika e çmimeve

Politika e çmimeve është një nga arsyet më të preferuara për transplantin e flokëve në Turqi. Arsyeja pse transplantimi i flokëve bëhet me një çmim shumë më të volitshëm në krahasim me vendet e tjera nuk është suksesi i ulët, por disavantazhi i monedhës turke për shkak të diferencës së kursit. Lira turke është një vend më i përballueshëm për sa i përket çmimit për shkak të çmimit më të ulët për njësi kundrejt monedhave të vlefshme si dollari, euro dhe paund stërlina. Për të dhënë një shembull, një operacion i mbjelljes së flokëve me vlerë 15-20 mijë njësi në vendet evropiane mund të bëhet për 10 mijë njësi në vendin tonë për shkak të diferencës së kursit të këmbimit. Përveç kësaj, falë shumë shërbimeve të paketave klinike, ajo ofron edhe shërbime transporti, akomodimi, përkthyesi dhe transferimi për pacientin. Me shumën që do të kishit bërë në një vend tjetër, mund të bëni një transplant flokësh dhe të kaloni një pushim të këndshëm për disa ditë në Turqi.

Mjeku dhe stafi i ekipit që janë ekspertë në fushat e tyre

Falë teknologjisë në zhvillim dhe inovacioneve mjekësore në Turqi, ajo sjell një frymëmarrje të re në operacionet e mbjelljes së flokëve që aplikohen prej shumë vitesh. Falë mjekëve me famë botërore në fushën e mbjelljes së flokëve në vendin tonë, të gjitha operacionet e mbjelljes së flokëve të kryera në vendin tonë kanë një shkallë të lartë suksesi. Ekspertët që punojnë në vendin tonë po zhvillojnë shumë metoda të reja dhe po i shtojnë përfitime të reja operacioneve të mbjelljes së flokëve falë praktikave të tyre në fushën e mbjelljes së flokëve. Mjekët turq të transplantit të flokëve, të cilët bënë emër në shumë revista shëndetësore me famë botërore, u vlerësuan gjithashtu të denjë për çmime mjekësore të vlefshme në këtë sektor. Të gjithë mjekët, të cilët janë shumë të suksesshëm në aplikimin e metodave FUE dhe DHI, arrijnë pothuajse 99% sukses në procedurat e mbjelljes së flokëve, falë shokëve të skuadrës që kanë të njëjtën aftësi. Fakti që mjekët turq janë kaq të talentuar dhe të suksesshëm është ndër arsyet pse Turqia është vendi më i preferuar në fushën e transplantit të flokëve.

Mentaliteti i shërbimit profesional

Sidomos ata që duan të vijnë në Turqi për transplantim flokësh nga jashtë mund të shqetësohen për ndryshimin në kulturë. Ata që mendojnë se do të kenë vështirësi në një vend tjetër, qytet tjetër dhe kulturë të ndryshme, nuk duhet të shqetësohen se nuk do të kenë vështirësi për shkak të qasjes së tyre të shërbimit profesional. Që nga momenti kur ata kontaktuan për herë të parë, informacioni i nevojshëm mund të aksesohet lehtësisht nga ekipet e ekspertëve pa asnjë problem me gjuhën. Më pas, nuk ka asnjë problem komunikimi në të gjitha fazat e operacionit tuaj të mbjelljes së flokëve, shoqëruar me një pritje profesionale nga aeroporti. Që në momentin që do të zbrisni nga avioni, do të transferoheni në hotelin ose klinikën tuaj me konsulentin që do t’ju shoqërojë. Në përputhje me mirëkuptimin profesional të shërbimit, të gjitha nevojat e pacientit për transport plotësohen dhe ju dërgoheni në hotelin tuaj pas procedurës së mbjelljes së flokëve. Në këto faza, nëse kërkohet, ne mund t’ju ndihmojmë në planet dhe turnet e dëshiruara të udhëtimit.

Shije të pasura të kuzhinës turke

Një arsye tjetër që do t’i bëjë të lumtur ata që duan të bëjnë një transplant flokësh në Turqi është mikpritja dhe kultura e pasur kulinare e turqve të njohur në mbarë botën. Siç dihet në botë, mëngjesi turk është mjaft i famshëm të ftuarit që vijnë në vend për mbjelljen e flokëve mund të fillojnë me një mëngjes të këndshëm që në mëngjesin e parë dhe më pas të vazhdojnë me ushqime të shijshme. Në mbrëmje mund të kaloni kohë të këndshme sipas kulturës së argëtimit në qytetet ku ndodhen, duke shijuar gatimet kryesore të pasura që nuk do të mbarojnë me numërim.

Bukuritë Natyrore dhe Artefakte Historike

Ndër arsyet pse Turqia është një nga vendet lider në fushën e mbjelljes së flokëve, mund të numërojmë bukuritë natyrore dhe vlerat e saj historike. Duke pasur parasysh pozicionin e tij gjeopolitik, vendi ynë është shumë afër Evropës, kontinentit aziatik dhe vendeve të Lindjes së Mesme. Turqia, e cila është në një pikë shumë të lehtë transporti, sigurohet duke përdorur rrugë ajrore, tokësore dhe detare. Duke qenë se Turqia është një vend i mbuluar me dete nga 3 anët, turizmi detar është mjaft i zhvilluar. Duke pasur brigje në Detin e Zi, Mesdheun dhe Detin Egje, detet e Turqisë janë shumë të preferuara për sa i përket temperaturës së ujit dhe përmbajtjes së kripës. Përveç kësaj, bollëku i zonave të gjelbra dhe pyjeve, veçanërisht në rajonin e Detit të Zi, tërheq adhuruesit e natyrës. Ekzistenca e hoteleve luksoze që funksionojnë me një sistem gjithëpërfshirës në këto rajone siguron që mysafirët të marrin një nivel të lartë shërbimi. Artefaktet historike të gjetura në Stamboll dhe në të gjitha qytetet e vendit ia vlen të shihen. Kur zgjidhni Turqinë për mbjelljen e flokëve, mund të përfitoni nga këto bukuri unike të vendit. Të dy mund të rifitoni shëndetin tuaj estetik dhe të kaloni pushime të këndshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *