Transplanti i flokeve

Metodat e transplantimit të flokëve, të cilat janë bërë gjithnjë e më popullore vitet e fundit, aplikohen duke përdorur teknika dhe materiale të ndryshme me teknologjinë në zhvillim. Mbjellja e flokëve me safir, e cila është një nga metodat e reja, kryhet duke përdorur tehe speciale me majë safiri. Ne u përpoqëm të mbledhim detajet e metodës së mbjelljes së flokëve me safir fue për ju, këtu janë ato detaje;

Çfarë është transplantimi i flokëve Sapphire Fue?

Transplantimi i flokëve me furrë safiri është metoda në të cilën zbatohet teknika klasike e transplantimit të flokëve me safir duke përdorur tehe me majë safiri. Falë teheve me majë safiri të përdorura në këtë metodë, kanalet e hapura gjatë operacionit të mbjelljes së flokëve janë mjaft të vogla dhe këndet e tyre janë më të sakta.

Çfarë është një teh safiri?

Tehët me majë safiri të përdorura në metodën e transplantimit të flokëve me safir prodhohen nga safiri sintetik si një kristal i vetëm me një sipërfaqe të fortë dhe të lëmuar. Majat e safirit, të prodhuara si tehe perfekte, janë qindra herë më të forta se çeliku.

Aplikimi për transplantin e flokëve Sapphire Fue

Procedurat e mbjelljes së flokëve, të cilat sot po bëhen gjithnjë e më të përhapura, po bëhen shumë më të lehta falë teknologjisë në zhvillim. Falë metodës së safirit fue, e cila është një nga metodat e zhvilluara, është e mundur të arrihet qime më të dendura, të përhershme dhe natyrale. Ka faza të aplikimit të metodës së mbjelljes së flokëve me safir fue. Rendi i këtyre fazave është;

Cilat janë avantazhet e transplantit të flokëve me Sapphire Fue?

Transplantimi i flokëve me safir ka shumë përparësi. Disa nga këto avantazhe janë;

Sapphire Fue para transplantit të flokëve

Ka disa pika që duhen marrë parasysh përpara operacionit të mbjelljes së flokëve me safir. Kujdesi ndaj këtyre pikave është shumë i rëndësishëm për shëndetin tuaj dhe sigurinë e specialistit, për të garantuar qëndrueshmërinë e transplantit të flokëve që do të aplikohet. Gjërat që duhen marrë parasysh përpara operacionit të mbjelljes së flokëve me safir;

Çfarë duhet të merret parasysh pas transplantimit të flokëve me safir?

Pas operacionit të transplantimit të flokëve me safir, si në metodat e tjera të mbjelljes së flokëve, ka disa gjëra që duhen marrë parasysh në këtë metodë pas procedurës së mbjelljes së flokëve. Duke i kushtuar vëmendje këtyre pikave do të siguroheni që pas procedurës të keni flokë të përhershëm dhe natyralë. Gjërat që duhen marrë parasysh pas transplantimit të flokëve me safir;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Form

Kontaktoni Forma